16 Mei, 2014

Kembali Menjengah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Terasa lama rasanya tak menghupdatekan blog nie. Masih x didelete lagi gupernya hehe. Tq blogger.com. Kalau bank nie dah lebih 6 bulan x aktik dia akan otomatik activated (>_-). Yahooo!!

Apa-apa pun akan ku cuba menghupdatekan diri hehe..
Masalahnya ramai lagi ker yang main "blog" lagi ermmm.. xpelah dapat tulis syok sendiri pun ok gak.

Nyesal betul buang post lelama yang dolu dolu huhu.. xde menda yang boleh nak dithrowbackkan. Xpelah menda dah jadi "life must go on" hehe.

WELCOME BACK TO ME

2 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam